7'den 8'e geçenler Yazın Ne Yapmalı? | 2022 LGS için 5 Tavsiye

7'den 8'e geçenler Yazın Ne Yapmalı? | 2022 LGS için 5 Tavsiye

LGS 2022 Hazırlık çalışmaları için neler yapmalısınız, lgs hazırlık soru bankası olarak hangi tür kitapları almalısınız ve yaz için nasıl bir lgs hazırlık programı uygulamanız gerektiğini aşağıdaki yazıda bulabilirsiniz. 

1. Yoğun bir tempoda başlamayın.

2022 LGS uzun ince bir yol. Maraton koşucusu olmanız gerekiyor. Yani yavaş başlayıp tempoyu gittikçe artırarak ilerlemeniz iyi bir lise kazanmanız için önemli.

2. Günlük 3 seans ders ve 100-150 arası soru size yeterli gelecektir.

LGS Hazırlık ders programı olarak Temmuz ve Ağustos aylarında 3 ana dersten (Türkçe – Matematik – Fen) çalışma yapmanız ve günlük 100-150 arası soru çözmeniz önerilir.

3. Konu eksikleriniz için maydanooz.com’dan destek alın.

Türkiye’nin LGS Hazırlık portalı olan maydanooz’dan konu eksiklerinizi kapatmak için destek alabilir, Soru çözüm videoları ve size özel online koçluk araçlarından yararlanabilirsiniz.  

4. 8.sınıf konularına başlamak yerine 8.sınıfa kaynaklık edecek 7.sınıf konularının üzerinde durup bunları halletmeye çalışın.

LGS hazırlık kurslarına gitseniz de önceliğiniz 8.sınıf konularına başlamak olmasın. Onun yerine 7. Sınıftan 8.sınıfa kaynaklık eden konuları çok iyi öğrenmeye öncelik vermelisiniz.

5. Her gün mutlaka paragraf çözün

 

Detaylar için izleyin; https://www.youtube.com/watch?v=V7qw2K8HB80